Att vara en trogen supporter   no comments

Posted at 10:42 f m in Supporters

Oavsett vilken typ av sport eller idrott det är så är de som hejar på laget och idrottaren väldigt viktig. Utan dessa så blir det rätt så meningslöst att utöva sin sport om ingen skulle sitta på läktaren och vara på din sida. Inom fotboll så brukar man tala om lagets tolfte spelare de som är trogna supporters till ett lag. 

Fotbollen räknas till en av världens största sporter och det innebär också att många är de som supportar alla de lag som spelar fotboll i olika ligor och serier. Gillar man Engelsk fotboll så kanske Liverpool tillhör favoriterna. Ta en titt hos Sam Dodds som är en av de största inom supportprylar för just Liverpool. Det gäller att visa vilka man står bakom och detta gör man genom att införskaffa rätt matchtröja som man kan ha på sig när man besöker matcher live.

Det blir också oftast en skön gemenskap supportrar emellan, man kan som utomstående komma in i ett härligt gäng som hejar på samma lag. Det finns supporterklubbar som ordnar sportresor för den som så önskar. Att åka till England och se en hemmamatch för Liverpool på deras hemmaarena Anfield är något som alla fans av Liverpool bör göra någon gång. Ta en weekend och upplev fotboll på hög nivå och känn pulsen i staden under ett par dagar. Det finns mycket att uppleva i världsarvet Liverpool.

Written by admin on augusti 22nd, 2018