Bra handskar för dig som tränar cykel   no comments

Posted at 10:24 f m in Träning

Cykling är inte bara en väldigt rolig träningsform, den är dessutom skonsammare för kroppen än många andra träningsformer. I jämförelse med exempelvis löpning är cykling betydligt skonsammare på grund av att du slipper stötarna från löpningen, vilket är särskilt bra för de med dåliga knän. Dessutom tränar du hela kroppen när du cyklar.

Skydda dina händer

Något som är lätt att du glömmer bort när du införskaffar cykel och produkter till din cykel är cykel-handskar. Hur viktigt det är med bra handskar är dock något man märker ganska snabbt om man saknar ett bra par. För utan bra handskar kan cyklingen snabbt bli en plågsam upplevelse. Och cyklingen är ju menad att vara skonsam för kroppen.

Hitta rätt handskar för dig

Bra handskar hjälper ditt grepp på cykeln samt skyddar dina händer mot stötar, skavsår, kyla, samt skrapsår om olyckan skulle vara framme. Det är inte ovanligt att fingrarna domnar bort när man cyklar. Och för att undvika det bör du använda handskar med bra dämpning. Klicka här för att hitta ett bra par handskar som hjälper dig till en bekvämare tur med cykeln, oavsett om det är på landsvägar eller i skogen.

Written by admin on december 7th, 2021