Få inspiration till din träning   no comments

Posted at 9:17 f m in Träning

Det kanske inte alltid är så lätt att finna inspiration till träning, eller ens varför du ska träna. Vissa dagar vaknar du kanske med ett sug att träna medan du andra dagar inte ens vet varför du försöker. Det är just dessa dagar som du kan söka inspiration på nya platser.

Finn din gnista

Hur du återfår gnistan för din träning när du tappat den är helt olika från person till person. En del beger sig ut i naturen för att finna sig själva och hitta inspiration. Det kan handla om en helg eller en veckas vandring eller cykling i bergen eller kanske en tur med kanot längs med en älv slingrande genom skogar och mossor. Medan somliga söker sig till andra platser för inspiration som exempelvis dansuppvisningar, olika sportevent eller fitnesshower.

Finn din motivation till träning på nätet

Men utomhus, på gymmet eller i danshallarna är inte de enda ställena där du kan finna inspiration. Idag har vi allt framför näsan i våra mobiltelefoner och datorer. Du kan hitta inspirerande videor på olika sociala medier och det finns en mängd olika plattformar för dig som har idétorka. Söker du motivation då kan du kolla in här för upplyftande videor och idéer.

Written by admin on december 1st, 2021