För den sportintresserade   no comments

Posted at 7:54 f m in Fotboll,Hockey

Inom fotboll och ishockey så är det två säsonger som gäller. Vintertid så är det hockey som dominerar och under sommarhalvåret så är det fotboll som gäller. I alla fall här i Sverige med våra fyra årstider.

Inför en ny säsong

Det är alltid spännande inför en ny säsong av någon sport. Man kan ha gått en hel vinter och väntat på att den svenska fotbollssäsongen ska sätta igång. Likadant är det för de hockeyintresserade inför att hockeysäsongen ska sätta igång. För den riktigt nördige så finns det ju fotboll och hockey i andra länder som man kan följa. Då får man ju se sin favoritsport oavsett om vi har vinter eller sommar i Sverige.

Förberedelser inför säsongen

Självklart så tränar alla idrottspersoner året om för att klara av sina prestationer när väl säsongen är igång. Hockeyspelare har sin barmarksträning och inför att matcher ska börjar spelas så intensifieras träning för att vara på topp på det gäller. Det samma gäller ju för fotbollsspelare som tränar året om för att vara i sin bästa form då fotbollssäsongen kör igång. Det gäller att vara väl förberedd när säsongen börjar.

Written by admin on augusti 9th, 2019