Svenska supportrar   no comments

Posted at 1:49 e m in Fotboll,Supporters

Att hålla på sitt landslag i fotboll är för många en livsstil, man hänger sig åt idrotten så att inget får eller kan störa. Detta är ju det härliga med att vara supporter för ett lag, i detta fall Svenska fotbollslandslaget.

Att heja på sitt lag.

Supportrarnas främsta uppgift är att heja fram sitt lag till seger, och detta gör man på största allvar. Planeringen inför en stor match är viktig, det gäller att man inte missar något. Man kanske samlas några goda vänner innan match och diskuterar och funderar hur det kommer att gå på matchen. Alla sitter med sina matchtröjor på för att visa sin lojalitet till laget för att sedan åka iväg till matcharenan. När man går igenom biljettkontrollen till matcharenan är man redan så laddad och ser fram emot en fantastisk och rolig match. Platserna är belägna bland andra hängivna supportrar och stämningen är magisk.

Supporter på fullsatt fotbollsarena

Vinst eller förlust?

När väl matchen är igång så är det precis som om allt annat upphör att existera. Man är fullt koncentrerad på det som händer på fotbollsplanen och inget kan störa. Man får uppleva både glädje och sorg inom loppet av ett par minuter, då det har en förmåga att kunna vända snabbt. Man hejar och sjunger för att förmå sitt landslag att göra sitt bästa och förhoppningsvis blir det seger för Sverige. Men, det kan lika väl bli förlust och då är det inte lika roligt, man känner en tomhet och frågar sig vad som gick snett. Det diskuteras efteråt vad som kunde gjorts annorlunda och hoppas på att truppen till nästa gång förändrar sitt spel så att de går vinnande ur matchen.

Visst är det roligt att gå på stora landslagsmatcher, men det är faktiskt så att Svensk Fotboll är mint lika beroende av sina supportrar och måste hejas fram där också. Det kan vara allt från division 6 till allsvenskan där de behöver stöd från sina supportrar. Så oavsett vilken match som spelas eller var den spelas, se till att vara på plats och heja fram ditt lag.

Written by admin on oktober 16th, 2013