Zlatan – en klass för sig   no comments

Posted at 9:29 f m in Fotboll

Alla har vi våra favoriter av fotbollsspelare och många har Zlatan som favorit, i och för sig inte så konstigt då han står i en klass helt för sig själv. Alla höjer honom till skyarna även motspelare ibland. Och det gör dom av rätt skäl, han dominerar för det mest på fotbollsplanen.

Fotboll

Ingen kunde väl ana hur det skulle gå för grabben från Rosengård, Malmö då han 1988 som femåring började kicka boll för Malmö boll- och idrottsförening. I dag är han en av världens bästa fotbollsspelare och med en lön som inte går av för hackor. Nyligen så förlängde Zlatan Ibrahimović sitt kontrakt med  PSG och klättrar i listan på de bäst betalda fotbollsspelarna i världen. Den som ligger i topp är Cristiano Ronaldo som också nyligen förlängde sitt kontrakt med Real Madrid och blir med detta segrare i lönetävlingen bland fotbollsspelare. Även FC Barcelona spelaren Messi är ju en av de som ligger i topp när det gäller fotbollslöner.

Man kan ju fråga sig om någon är värd dessa summor och visst, lagen anser ju det och betalar ut de lönerna. Zlatan är i en klass för sig och helt klart värd sin lön. Det är underhållning på oerhört hög nivå och vi njuter för varje gång vi upplever Ibrahimović på plan. Man kan ju undra hur Zlatan tänkte som femåring när han fick sina första fotbollsskor och började kicka boll med Malmö BI där i slutet på 80-talet, kunde han förstå var han var på väg och vilken otrolig fotbollsspelare han skulle bil och att han skulle ligga i topp på fotbollsspelarnas lönelista.

Written by admin on december 13th, 2013